PARADA PONOSA (NE)IZVESNA: Danas odluka da li će biti povorke u subotu

Aleksandar Vučić, vicepremijer i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, zakazao je sednicu tog tela na kojoj će biti odlučeno da li će u subotu biti Parade ponosa

  • 30

Vicepremijer i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti Aleksandar Vučić zakazao je za danas sednicu tog tela na kojoj će biti odlučeno da li će u subotu biti Parade ponosa.

Na sednicu su pozvani šefovi svih bezbednosnih službi i drugih relevantnih institucija, poput policije i tužilaštva.

Organizatori kažu da je sve spremno za Paradu ponosa, ali je i dalje neizvesno da li će biti povorke jer se bezbednosna procena i dalje čeka.

Patrijarh Irinej poručio je da je SPC protiv održavanja Parade ponosa, i dodao da Crkva i država moraju da urade nešto radi podsticanja nataliteta, kao i duhovne i moralne obnove srpskog naroda.

Pokret "Dveri" najavio je da će u subotu, 28. septembra, u Nemanjinoj ulici u Beogradu, organizovati skup protiv Vlade Srbije i Parade ponosa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chedomir

    27. septembar 2013 | 00:34

    Bojim se da će biti krvi do kolena a plazme do pojasa. Poštenom svetu je uskraćeno pravo na protetne šetnje a ovi sektaši proslavljaju to svečanom litijom kroz Beograd.

  • Maxima

    27. septembar 2013 | 00:59

    NE!

  • cica Draza

    27. septembar 2013 | 02:47

    To mu vishe dodje kao parada pandura posto ce da ih bude vishe od pedera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA