TOMA NIKOLIĆ O RUŽICI: Zvezda se pridružila zvezdama!

"Bila je zvezda čiji će sjaj još dugo godina obasjavati srpski film i pozorište. Iznenadnim odlaskom Vaše i naše Ružice, naša zemlja je ostala bez glumice koja je neizmereno obogatila srpsku dramu", stoji u telegramu saučešća predsednika Republike Srbije

  • 3

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća porodici preminule glumice Ružice Sokić, koja je danas umrla posle duge i teške bolesti.

Predsednik Nikolić je u telegramu naveo sledeće:

- Bila je zvezda čiji će sjaj još dugo godina obasjavati srpski film i pozorište. Iznenadnim odlaskom Vaše i naše Ružice, naša zemlja je ostala bez glumice koja je neizmereno obogatila srpsku dramu. Primite moje iskreno saučešće. Zvezda se pridružila zvezdama - stoji u u telegramu saučešća predsednika Republike Srbije.

Da podsetimo, brojne kolege Ružice Sokić primili su sa nevericom vest da je legendarna glumica preminula i istakle su da je ona bila velika osoba.

Najbolje uloger Ružice Sokić pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA