U CENTRU PARIZA: Filip Cepter pretučen i opljačkan!

Napadači su iznenada nepoznatim tupim predmetom udarili Filipa Ceptera u lice, a Madleni su s ruku oteli prstenje. Madlena je tom prilikom lakše povređena, a deblji kraj izvukao je njen suprug

  • 15

Filipa Ceptera i njegovu suprugu Madlenu pretukli su i opljačkali lopovi u Parizu, piše "Kurir".

Napad na bračni par Cepter dogodio se pre nekoliko meseci usred bela dana na Trokaderu, a kradljivci su na Cepterove nasrnuli tako munjevito da njihovo obezbeđenje, koje je bilo u neposrednoj blizini, nije stiglo da reaguje i spreči pljačku.

- Napadači su iznenada nepoznatim tupim predmetom udarili Filipa Ceptera u lice, a Madleni su s ruku oteli prstenje. Madlena je tom prilikom povređena, ali je deblji kraj izvukao njen suprug, koji je zadobio ozbiljne povrede, zbog čega je morao da potraži pomoć lekara, priča izvor "Kurira".

Cepter je potvrdio celu priču.

- Bila je subota, oko 11.30, kad je moju suprugu Madlenu i mene, usred bela dana, na Trokaderu u Parizu napala banda uličnih kriminalaca. Bila su trojica i napali su nas radi krađe, odnosno otimanja nakita koji je moja supruga Madlena imala na sebi. Tom prilikom su nam, pored materijalne štete, zbog nasilno otetog nakita s ruke, nanete i fizičke povrede. Moja supruga je tom prilikom zadobila lakše povrede, za razliku od mene koji sam prošao s težim - rekao je Cepter za "Kurir".

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija-Ubija

    21. decembar 2013 | 11:18

    Taj koji promeni prezime i odrekne se svog porekla nije čovek. Zabole me za njega

  • ДАШОНИ

    21. decembar 2013 | 10:47

    ПАЗИ СТВАРНО ТО ЈЕ ОНАЈ "" ФИНИ" ГОСПОДИН КОЈИ КАЖЕ ДА НИЈЕ СРБИН И ДА НЕМА СА СРБИМА НИШТА, ТЈА " А ЗНАЧИ ДОБРО СУ ГА ИЗМЛАТИЛИ

  • Nesa

    21. decembar 2013 | 10:36

    Sta se siris u Parizu? Haha..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA