A PROŠLA MU 4 TIKETA: Tužio internet kladionicu, jer mu nije isplatila 1,2 miliona dinara!

Srećni dobitnik Aleksandar Jović iz Kuršumlije kaže da je sud u Beogradu presudio u njegovu korist pošto se predstavnici kladionice nisu pojavili na tri ročišta. Čeka da presuda postane pravosnažna i da dobije 1.256.000 dinara

  • 22

Aleksandar Jović (24) iz Kuršumlije dobio je na četiri tiketa u jednoj internet kladionici 1. 256. 000 dinara, ali mu oni nisu isplaćeni, pa je pravdu potražio na sudu.

Kako kaže ovaj mladi Kuršumličanin, koji je stalni posetilac kladionice, kada je shvatio da su njegovi tiketi prošli, u prvom trenutku nije mogao da veruje. Ipak je otišao u ispostavu kladionice u Kuršumliji, pokazao im dobitak, ali su mu rekli da iako su tiketi u redu, ne mogu da mu isplate sumu bez odobrenja iz Beograda.

- Pošto mi nisu isplatili dobitak, podneo sam prijavu policiji, jer su moji tiketi bili regularni, a zatim ću da presavijem tabak i pravdu potražim na beogradskom sudu - priča Jović.

On dodaje da je sud u Beogradu presudio u njegovu korist pošto se predstavnici kladionice nisu pojavili na tri ročišta. Sada Jović čeka da presuda postane pravosnažna i da dobije svoj novac.

Ovo je rekordan dobitak u nekoj od brojnih kladionica u Kuršumliji.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loshmi

    21. decembar 2013 | 11:00

    Kakav je ovo text? Pa recite o kojoj kladionici se radi, zastite potrosace to vam je duznost!!!!

  • Skawe

    21. decembar 2013 | 10:59

    I kamatu da uzmes dzukcima...

  • Gen.Gracijas

    21. decembar 2013 | 11:03

    Sud je presudio u njegovu korist a Vi ne navodite o kojoj kladionici se radi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA