SEKU STRUJU: EPS dnevno isključi 300 dužnika!

Isključenja se odnose na neplatiše koji od julskog računa ne izmiruju svoje obaveze za struju. EPS, međutim, još nije počeo da sprovodi naplatu starijih dugovanja koja nisu izmirena prema distribucijama za potrošnju koja je utrošena zaključno sa poslednjim danom juna

  • 9

U Srbiji se dnevno isključi sa mreže oko 300 dužnika električne energije, piše "24 sata". Isključenja daju efekte i građani redovnije plaćaju račune, kažu u ovom javnom preduzeću.

U EPS-u upozoravaju da se isključuju svi oni koji su dobili upozorenje pred obustavu električne energije od “EPS snabdevanja”, a nisu izmirili dug. Kriterijum je, kako navode, visina duga i datum kada je nastao dug.

Naime, svi građani od kojih "EPS snabdevanje" potražuje preko 10.000 dinara spadaju u kategoriju dužnika kojima prete isključenja. Ovi potrošači su od novog snabdevača dobili upozorenje da će biti isključeni, a pre toga im je bila uručena i opomena kada je njihov račun dostigao iznos od pet hiljada dinara.

U EPS-u ističu da nema privilegovanih i da su svi dužnici, nezavisno od visine duga, u istoj poziciji pri seči sa mreže.

Isključenja se odnose na neplatiše koji od julskog računa ne izmiruju svoje obaveze za struju. EPS, međutim, još nije počeo da sprovodi naplatu starijih dugovanja koja nisu izmirena prema distribucijama za potrošnju koja je utrošena zaključno sa poslednjim danom juna.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica Djordjevic

    27. decembar 2013 | 11:56

    KOLIKO DRZAVA DYGUJE GRADJANIMA? SEKU STRUJU TKZV BORCIMA, A RATNE DNEVNICE IM NEIZPACUJU. S R A M O T A!!!

  • meek mill

    27. decembar 2013 | 12:47

    a neki od drzave ne mogu nista da naplate... i kako onda covek da plati

  • Marrina

    27. decembar 2013 | 12:02

    Obzirom na najavljena otpustanja bice ovoga jos...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA