IGROM DO LJUBAVI: Plesom obeležen Dan evropske saradnje

Povodom Dana evropske saradnje, kroz igru i poznate melodije više od 40 plesača nekoliko plesnih klubova pokazalo je u centru Beograda kako Srbija sarađuje sa susedima iz EU

  • 2

Više od 40 plesača u centru Beograda, povodom Dana evropske saradnje, kroz igru i poznate melodije predstavilo saradnju Srbije sa susedima iz Evropske unije.

Članovi nekoliko plesnih škola su izborom numera i koreografijom, koju su smislili Kristina Ines Spalajković, Vegas Agilar i Ognjen Peković, okupljenim Beograđanima, ali i ministru bez portfelja zaduženom za evrointegracije Branku Ružiću prikazali kako Srbija sarađuje sa Bugarskom, Mađarskom, Rumunijom i Hrvatskom.

Obraćajući se novinarima nakon performansa, Ružić je istakao da je prethodnih sedam godina Srbija u prekograničnoj saradnji sa Bugarskom, Mađarskom, Rumunijom i Hrvatskom učestvovala u projektima vrednim više od 60 miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. septembar 2013 | 21:36

    Svi ov "evropski festivalcic" karikature, karnevali, parade i ostale trice i kucine - sve me to podseca na super mini hipi trend 70-ih... Svi igramo plesemo, volimo se - niko zlo ne misli,svi smo dobri ljudi, samo da se volimo i ostale kojestarije... Kada cete pronaci prave vrednosti i velicati iste?

  • mia

    21. septembar 2013 | 22:12

    @dejan...pa sta se bunis,bolje i to nego da se svadjamo i gledamo preko nisana !...Ili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA