≫ 

Krunićeva na bizaran način došla do dubl titule: Rivalke im predale duele u polufinalu, pa i u finalu

Prvo se juče povukla Serena Vilijams iz para sa Ons Žaber, a potom danas Jelena Ostapenko iz dubla sa Ljudmilom Kičenok

  • 2
Aleksandra Krunić Foto: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

Teško da je Aleksandra Krunić mogla da poželi bolji završetak poslednje nedelje pred početak Vimbldona. Ruku na srce, verovatno se nije nadala da za osvajanje trofeja neće morati da igra ni polufinalni, pa ni finalni meč.

Ipak, takva bizarnost se zaista desila na turniru u Istbornu, pa su srpska teniserka i Magda Linete iz Poljske uzele pehar u dublu bez ikakve borbe.

Danas su se iz finalnog meča povukle Jelena Ostapenko i Ljudmila Kinečok i to zbog povrede stopala letonske teniserke, koja je ranije danas igrala i finale u singlu gde je izgubila od Petre Kvitove iz Češke Republike.

Prethodno, u jučerašnjem meču smo očekivali da vidimo Krunićevu i Linete protiv Serene Vilijams i Ons Žaber iz Tunisa, ali ni do toga nije došlo, jer američka teniserka nije mogla da igra.

Trofeji su, ipak, ono što se na kraju karijere piše, pa Krunićeva svakako može da bude zadovoljna što je upisala novi, koji će joj doneti i pomak na dubl listi.

Video: Aleksandra Krunić o razlozima poraza na Australijan openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA