≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Novak Đoković - Sonvu Kvon na Vimbldonu

A tu su i mečevi ostalih srpskih tenisera

  • 5
Novak Đoković i Rafael Nadal trenirali odvojeno na Vimbldonu Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković danas će započeti odbranu titule na Vimbldonu mečom protiv Sonvu Kvona iz Južne Koreje. Iako se odlukom ATP-a ove godine neće dodeljivati bodovi na londonskom Grend slemu, Nole će sigurno imati dodatnu motivaciju da dođe do 21. Grend slema u karijeri.

Srpski teniser u prvom kolu neće imati toliko težak posao, pošto njegov rival trenutno zauzima 75. mesto na ATP listi, a na poslednja četiri turnira ispadao je u prvom kolu. U 's-Ertogenbošu ga je izbacio Gaston iz Francuske u dva seta, a na čelindžeru u Surlingtonu je ispao od O'Konela iz Australije posle poraza od 2:1.

Interesantno, Novak i Sonvu su već jednom igrali i to prošle sezone u Beogradu na Serbia Openu kada je srpski teniser slavio bez ikakvih problema posle sat i 10 minuta igre u dva seta (6:1, 6:3).

Meč Novaka i Sovua možete pratiti na dva kanala - RTS 1 i Sport Klub 1 sa početkom od 14.30 časova.

Sutra igraju i drugi srpski teniseri i teniserke. Laslo Đere od 13.30 časova igra protiv Alehandra Tabila iz Čilea, Miomir Kecmanović se od 14.00 časova sastaje sa Džonom Milmanom iz Australije, Dušan Lajović od 15.30 časova ide na Pabla Karenja-Bustu, dok Aleksandra Krunić od 14.00 časova ima težak posao protiv Sorane Kirstee.

Svi prenosi su obezbeđeni na kanalima Sport Kluba i RTS-a, a raspored će zavisiti od trajanja i tokova samih mečeva.

Video: Zna se ko je vladar Ol Ingland Klaba: Đoković uveliko trenira na Centralnom terenu Vimbldona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA