≫ 

Cicipas analizirao Nadala: "Kada kaže da mu je polomljeno stopalo, tada je najopasniji, obrnuta psihologija"

Grčki teniser je oprezan

  • 3
Lejver Kup 2019 Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas dao je intervju za zvanični medij Vimbldona i tom prilikom se dotakao forme Rafaela Nadala. 

Cicipas je analizirao formu španskog tenisera i dodao da je Rafa njopasniji upravo zbog povrede o kojoj se često govori.

- Imam mnogo poštovanja za sve što je uradio na Rolan Garosu sa takvim stopalom. To je bilo polomljeno stopalo na neki način. To ga čini besmrtnim jer nastavlja dalje - rekao je Cicipas i dodao:

- Mečevi, intenzitet sa kojim igra u odlučujućim momentima, mnogi teniseri ne bi mogli da se takmiče u takvom fizičkom stanju.

Nadal će se takmičiti na Vimbldonu, a Cicipas smatra da je psihološka prednost Španca u tome jer smatra da ga samo jedna povreda deli od penzije.

- Navikli smo da vidimo Rafu kako ne osvaja u nizu Grend Slemove. Ali, upravo je tu protivnici moraju da budu oprezniji. Kada on kaže da ne može da igra i da ima problema sa stopalom, to je momenat kada je on najopasniji za ostale u smislu spreme. To je, na neki način, obrnuta psihologija.

Video: Đoković: Pozdravio bih braću i sestre u Grčkoj, proteklih 48 sati pamtiću do kraja života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    26. jun 2022 | 21:52

    "obrnuta psihologija" - У пристојном свету за то се каже "лаж"...

  • Oskar Ote

    26. jun 2022 | 21:12

    I sa jednom nogom da igra je najjaci i najbolji, VAMOOOS Rafaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA