≫ 

"Đoković će dobiti ljubav sveta kad se penzioniše": Slavnom britanskom teniseru se ne sviđa Novakov tretman

Siguran je Britanac da će Đoković dobiti to poštovanje i ljubav od strane navijača, da će im nedostajati kada završi karijeru

  • 3
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Bivši britanski broj 1 i komentator BBC-a Džon Lojd veruje da se Novaku Đokoviću ne ukazuje onoliko poštovanje koje zaslužuje od strane navijača i samih novinara, ali da oseća da će se sve drastično promeniti kad bude odlučio da prestane aktivno bavljenje tenisom.

- Bizarno je da ne dobija poštovanje. Pričamo o ovoj eri, a on u ovoj eri veliki zbog toliko stvari. Nažalost, on je u ovoj eri sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, ako pogledamo Endija Marija, on je malo ispod te ekipe. Svi su oni sjajni igrači, ali oni imaju popularnost kod navijača i kod novinara koju Novak nema i zaista dobija jako loš tretman od te dve strane - kaže Lojd.

Siguran je Britanac da će Đoković dobiti to poštovanje i ljubav od strane navijača, da će im nedostajati kada završi karijeru.

- On je jedan od tih igrača. Džimija Konorsa su posmatrali na dosta pozitivniji način kada se vratio. Kada se vrate kao konsultanti ili kada da se vrate u poznim godinama, gledaoci polude za njima. Biće "nisam bio preveliki tvoj fan, ali sada poštujem činjenicu da si bio neverovatan", tako će se ljubav sveta vratiti. Smatram da će upravot ako biti sa Novakom. Ljubav će mu doći kada se penzioniše ili kada ljudi shvate da mu je poslednja aktivna godina - naveo je Lojd.

Video: Đoković na Vimbldonu sparingovao s mladim Amerikancem u usponu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    27. jun 2022 | 07:32

    Nole kralj ,Putin kralj❤

  • 534

    27. jun 2022 | 08:23

    Od blata će ga praviti kada budu morali da gledaju predosadni tenis koji će igrati ovi paraplegičari koji će nastaviti. To definitivno neće biti isti sport. Ali, ...

  • Z

    27. jun 2022 | 09:38

    Znam za Lojd kuću osiguranja, a za ovoga u svojih 44 nisam čuo :( šetaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA