Šta to Serena Vilijams nosi na licu? Mnogi navijači su se iznenadili kada su videli crne flastere na obrazu

Ipak, ubrzo je stiglo pojašnjenje

  • 0
Serena Vilijams

Foto: Profimedia

Nekada najbolja teniserka na planeti, Serena Vilijams trenutno igra svoj meč prvog kola na Vimbldonu protiv Harmoni Tan iz Francuske. Interesantno je da je ovo prvi meč legendarne teniserke još od prošlogodišnjeg turnira u Londonu kada je morala da preda susret protiv Aleksandre Sasnovič.

Serena je u međuvremenu pala na 1204. mesto na WTA listi, pa je zbog toga u žreb uvrštena kao nositeljka specijalne pozivnice.

Ipak, jedan detalj je odmah svima upao u oči onog momenta kada je američka teniserka izašla na teren, a još više je došlo do izražaja kada je počela svoj susret protiv Tanove.

Naime, na jednom od obraza, Serena je nosila vrlo upadljive crne flastere, pa su mnogi navijači pomislili da možda sa tim želi da pošalje neku poruku. Ipak, pojašnjenje je ubrzo stiglo.

U pitanju je medicinski flaster, koji je dizajniran tako da joj pomogne sa problemima koje ima sa sinusima. Zabrinula je Serena navijače, ali na sreću, u pitanju nije ništa strašno.

Video: Đoković na Vimbldonu sparingovao s mladim Amerikancem u usponu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA