Sramno pitanje australijske novinarke za Novaka: Đoković je "poklopio" gospodskim odgovorom kao niko do sada

Novak je ostao smiren i odgovorio na provokativno pitanje

  • 9
Novak Đoković

Foto: Tanjug/Wimbledon

Srpski teniser Novak Đoković ove srede je ubedljivo, sa 3:0, pobedio australijskog tenisera Tanasija Kokinakisa, a posle meča suočio se sa provokativnim pitanjem na konferenciji za medije. 

Naime, australijsku novinarku je zanimalo da li je Novaka dodatno motivisala činjenica da je njegov rival iz Australije, imajući u vidu sve što je proživeo početkom godine. Naravno, i ovoga puta Novak je gospodski odgovorio.

- Nisam igrao sa dodatnim intenzitetom, pristupio sam ovom kao i svakom drugom meču. Trudio sam se da sprovedem plan igre i uradim sve što mogu kako bih pobedio. Nisam imao veću želju za pobedom jer je Tanasi iz Australije. Naprotiv, imam veoma dobar odnos s njim. On je sjajan momak, odlično se slažemo van terena. Naravno, kada igramo jedan protiv drugog, želimo pobedu, ali je važno da postoji to međusobno poštovanje. Nisam kivan ni na koga ko dolazi iz Australije - odgovorio je Novak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA