Ko je preminuli Eduardo Mena, trener poznatih u Španiji i zašto mnoge zbunjuje slika s Nadalom?

Španija je ostala bez fitnes trenera mnogih poznatih ličnosti u ovoj zemlji

  • 0
Eduardo Mena Foto: Instagram.com/coacheduardomena

Španiju je potresla smrt Eduarda Mene, bivšeg fudbalera i kasnije fitnes trenera koji je radio sa mnogim poznatim ličnostima. Imao je 56 godina, a preminuo je od posledica problema sa srcem i neuspešne operacije na aorti. 

Španski mediji su uz ovu informaciju saopštili da je bio fitnes trener španskog pevača Davida Bisbala, pevačice Rose Lopez, kao i toreadora Huana Hosea Padilje.

Mnogi srpski mediji objavili su da je Mena bio i trener Rafaela Nadala i Kristijana Ronalda, odnosno da je radio sa njima, međutim, o tome ne postoje dostupne informacije na internetu, osim na jednom bugarskom sajtu sumnjive relevantnosti.

Sa druge strane, ta informacija da je navodno bio trener Rafaelu Nadalu ne postoji ni u španskim medijima, niti na društvenim mrežama, niti se teniser oprostio od njega, a jedina veza između Nadala, Ronalda i Mene jesu fotografije koje je Mena objavljivao na svom Instagram nalogu.

Samo je španski Yahoo objavio da je Eduardo Mena bio poznat i po selfijima i fotografijama sa mnogim poznatim ličnostima posebno iz sveta sporta, pa su tako nastale fotografije sa Nadalom, Kristijanom Ronaldom, Serhiom Ramosom, Fernandom Alonsom...

Eduardo Mena je karijeru počeo kao fudbaler, igrao je za La Balonu, Sevilju Atletiko, Plasensiju i Poli Ejido, igrao je na poziciji štopera. Ipak, u fudbalu nije stvorio ime kao što je to uradio kao personalni trener, a tim poslom se uspešno bavio poslednjih 30 godina, a takođe je bio i stručni savetnih za ishranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA