≫ 

"On maltretira rivale, verovatno je i u školi bio zlostavljač, ima zlu stranu": Cicipas osuo paljbu po Kirjosu

"Njega niko ne voli, ima ozbiljne probleme", odbrusio je Australijanac

  • 1
Kirjos - Cicipas Foto: Tanjug - AP

Odigrali su Nik Kirjos i Stefanos Cicipas jedan od najmanje gospodskih mečeva od kako tenis postoji. Australijanac je prošao dalje posle trijumfa u četiri seta, ali o tome će se dosta manje pričati koliko o nesportskim potezima koje smo videli tokom čitavog meča.

Udario je umalo Cicipas nekoga u publici nakon što je iznerviran lopticu reketom poslao u prvi red tribina, tražio je Kirjos da ga diskvalifikuju, svađao se sa sudijom, a onda su na mreži počeli međusobno jedan drugog da gađaju jakim udarcima.

Ni posle meča, situacija se očigledno nije dovoljno ohladila, pa je Cicipas na konferenciji za medije bio apsolutno bez dlake na jeziku i počeo je veoma oštro da priča o Kirjosu.

- To je konstantno maltretiranje. On maltretira rivale. Verovatno je bio zlostavljač u školi. Ima vrlo zlu stranu ličnosti - rekao je Cicipas.

Nije se na tome zaustavio, svalio je svu krivicu svog lošeg ponašanja na njega.

- Dosadi vam to. To konstantno pričanje. Konstantna polemika. Ovde smo da igramo tenis, ne da vodimo dijaloge. Bilo je to loše sa moje strane, ali sav cirkus sa druge strane mreže mi je dosado. Srećom nisam nikoga pogodio, hvala Bogu. Neću nikada to opet uraditi. Ali nešto je izazvalo takvo ponašanje - aludirao je Grk na Australijanca.

Upitali su ga novinari zašto je posle toga ciljao Kirjosa na svakom izlasku na mrežu, a Cicipas je odbrusio.

- Ovo mora da prestane. Nije okej. Neko mora da sedne sa njim i da priča. Neću da budem na terenu i da se ponašam kao robot.

Odmah za njim je u konferencijsku salu ušao Kirjos, koji je naravno imao drugačije viđenje stvari. A na razgovor sa novinarima došao je na majici na kojoj je bio lik Denisa Rodmana.

- Ništa nisam uradio. Bukvalno ništa, samo sam se takmičio. Cirkus je bio on. Ja sam jedan od najvoljenijih igrača u svlačionici. Njega niko ne voli, ima ozbiljne probleme - rekao je Kirjos.

Video: Đoković o zabrani ruskim teniserima i Nadalu: Ne vidim kako su time doprineli onome što se događa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA