Jelena Đoković u muzeju Vimbldona zastala kod jedne vitrine: Svi su mislili da pokazuje Federerov džemper

I Novakova supruga je takođe deo teniske istorije koja se čuva na Vimbldonu

  • 2

Novak Đoković je važan deo istorije Vimbldona, a to je pokazala i ceremonija povodom 100 godina Centralnog terena, na kojoj je bio prusutan uz velike legende tenisa i najprestižnijeg turnira na svetu.

Neki Novakovi rekviziti, kao i rekviziti njegovih navijača, našli su mesto i u muzeju Vimbldona, koji je tokom nedelje obišla njegova supruga Jelena.

Ona je bila i na tribinama tokom meča protiv Tima van Rajthovena, kojeg je Novak savladao sa 3:1 i obezbedio četvrtfinale protiv Janika Sinera.

Pre meča, Jelena je iskoristila priliku da tokom istorijske nedelje, prve u na Vimbldonu kojoj se igrao tenis po rasporedu i planu, poseti muzej Vimbldona.

- Specijalna nedelja za Vimbldon i "Nolefam". Da li ste išli da obiđete muzej. Toliko istorije... - napisala je Jelena uz nekoliko fotografija ispred muzeja, kao i u samom muzeju ispred rekvizita.

Jelena je posebno zastala ispred jedne vitrine, gde su bili izloženi rekviziti mnogih igrača, među kojima i čuveni džemper koji je Rodžer Federer nosio u kultnom finalu sa Nadalom 2008. godine.

Jelena je zastala baš kod te vitrine i prikazivala u tom pravcu gde se nelazio Federerov džemper. Međutim, kada se pažljivije pogleda, ipak se jasno vidi da nije pokazivala na Federerov džemper, već na magazin Hello, gde su na naslovnoj strani bili upravo Novak i Jelena sa fotografijama sa venčanja, koji se takođe nalazi u muzeju.

Takođe, posebnu pažnju izazvao je i jedan transferent Novakovih navijača sa nekog od prethodnih Vimbldona, koji se takođe našao u vitrinama najvažnijeg teniskog muzeja na svetu.

Video: Đoković o zabrani ruskim teniserima i Nadalu: Ne vidim kako su time doprineli onome što se događa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    4. jul 2022 | 12:01

    Jok,pokazivaće na Federerov džemper? 😂🤣 Ko je taj dedica?? Penzioner,istorija,ćao nema više 🤗🤭🤫🤫 Sada vlada Nole kralj i niko više ✊️👊💪

  • siki

    4. jul 2022 | 12:37

    videla vibrator

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA