≫ 

Na Nenada misliš? Zimonjića? Đoković se našalio sa novinarima kada je dobio pitanje vezano za Stefana

Novak dao kratku izjavu posle treninga u ponedeljak

  • 0

Koliko javnost prati rezultate Novaka Đokovića na Vimbldonu, toliko verovatno i sve ono što njegov sin Stefan radi tokom Grend slema u Londonu! Pogotovo što je klinac krenuo očevim stopama i ne odvaja se od reketa!

Takav slučaj je bio i u ponedeljak popodne, na treningu pred Novakov meč četvrtfinala sa Janikom Sinerom (utorak 14.45), a nedugo posle vežbe 3. reket sveta dao je kratku izjavu za "Sport Klub" u kojoj se osvrnuo na Stefanov boravak na terenu.

Na konstataciju novinara da je "ovaj mladi teniser sve ozbiljniji u namerama da ga svrgne sa trona", misleći na Stefana, Đoković je najpre stigao da se našali:

- Na Nenada misliš? Zimonjića? Ziki je večito i večno mlad - rekao je Novak kroz osmeh i dodao:

- A što se tiče Stefana, on je atrakcija ovde. Uživa. Vidim da mu prija da bude na terenu. Ove porilike kad nemam meč u tom danu obično iskoristim da budem malo sa njim. Danas je s njim igrao Petar Jelenić koji je iz Splita. Moja generacija, moj drugi iz detinjstva. Igrali smo, odrastali smo zajedno na tim juniorskim turnirima tako da je lepo od njega što je igrao malo sa Stefanom.

Video: Valjamo se od smeha! Stefan urnisao Noleta: Kako ne znaš da sastaviš trambolinu a igraš na Vimbldonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA