≫ 

Kirjos optužen za napad na bivšu devojku: Nik će morati na suđenje, a taman mu krenulo u životu!

Kako navodi Kanbera Tajms, Kirjos je zgrabio svoju tadašnju devojku za ruku, bio jako nasilan i da za to postoje jasni dokazi

  • 0
Nik Kirjos Foto: Tanjug - AP

Australijski teniser Nik Kirjos napravio je impresivan niz na Vimbldonu, plasirao se u četvrtfinale, ali će glavom sada biti podeljen između Velike Britanije i svoje zemlje gde je podignuta optužnica protiv njega zbog napada na bivšu devojku, prenose tamošnji mediji.

Optužbe se odnose na napad na Kjaru Pasari u decembru 2021. godine, pa će Nik morati već narednog meseca da se pojavi na sudu u Kanberi.

Kako navodi Kanbera Tajms, Kirjos je zgrabio svoju tadašnju devojku za ruku, bio jako nasilan i da za to postoje jasni dokazi.

Takođe, njegov advokat Džejson Mofet iz kancelarije Ki Čembers potvrdio je da je Kirjos upoznat sa optužnicom i da će brzo doći do brifinga nakon što teniser završi svoje delovanje na Vimbldonu.

Australijanac u sredu igra protiv Kristijana Garina za ulazak u polufinale Grend slema, a tamo bi projektovano mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom ukoliko Španac takođe slavi protiv Tejlora Frica.

Video: Đoković o zabrani ruskim teniserima i Nadalu: Ne vidim kako su time doprineli onome što se događa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA