≫ 

Trener uzeo 27 čaša jogurta, na Vimbldonu poludeli: "Mole se teniseri da ne pelješe zalihe hrane i pića"

U Londonu apeluju na racionalnost tenisera

  • 3
Rafael Nadal jede na Vimbldonu Foto: Profimedia/Glyn KIRK / AFP

Čelnici Vimbldona imali su mnogo problema sa organizacijom turnira posle odluke ATP-a da ne dodeli bodove teniserima, a, po svemu sudeći, i tokom samog takmičenja muku muče sa teniserima van terena. 

Naime, većina igrača ne obraća pažnju na odzvoljene kolićine hrane i pića koje mogu da konzumiraju tokom dana. Tako je jedan od trenera primećen kako iz kantine izlazi sa 27 čaša jogurta što je dobro iznerviralo organizatore koji su teniserima poslali cirkularni mejl.

Kako prenose mediji u Engleskoj, u mejlu igračima je navedeno da "teniseri milioneri" sa svojim timovima moraju da prestanu da "pelješe" zalihe hrane i pića na takmičenju, Svaki od igrača na raspolaganju ima 90 funti, oko 100 evra, koje može da koristi tokom dana. Kako navode, sistem je tako napravljen da igrači tokom važnih mečeva ne moraju da donose sopstvenu hranu na meč.

Tako, svi teniseri, čak i oni visokoplasirani, kao i teniske legende, zamoljene su da smisleno i racionalno troše dostupne zalihe hrane.

Video: Đoković na Vimbldonu sparingovao s mladim Amerikancem u usponu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIONIR

    5. jul 2022 | 17:18

    Oduvek su paredzije bile gladne, imaju i previse a uvek gledaju da nesto dzabalesku maznu. Sirotinja se uvek skupi i srami i mnogo racionalnije se ponasaju.

  • Miodrag

    5. jul 2022 | 18:36

    Milionske nagrade, a brukaju se na hranu, broje jogurt, treba da ih je sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA