Vreme čitanja: oko 1 min.

Klinac isprašio Kirjosa na terenu, pa mu zapušio usta: S takvom osobom ne mogu da budem prijatelj!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Feliks Ožer Alijasam je nova teniska senzacija, a sjajan njegov nastup mogli smo da vidimo u Kvinsu

  • 3

Feliks Ožer Alijasim je nova teniska senzacija! Kanađanin koji ima 18 godina najavio je dobru formu na Vimbldonu na pripremnom turniru u Kvinsu, gde je bio bolji od nekoliko iskusnih tenisera. Pobedio je Dimitrova, Kirjosa i Cicipasa, a zaustavio ga je Felisijano Lopez u polufinalu, koji je kasnije i osvojio turnir.

Ožer je posle dobrog turnira sumirao utiske, gde je posebno analizirao meč protiv Kirjosa, koji je u duelu s njim divljao kao nikad pre, zbog čega je kažnjen sa 15.440 evra.

Tokom intervjua posle meča sa Kirjosom, Feliks je poručio da se Kirjosu divi kao igraču, ali da pravi razliku kada je u pitanju Kirjos kao osoba, i da s njim nikada ne bi mogao da bude prijatelj.

Teško je biti spreman za tako nešto, bio sam fokusiran na ono što sam morao da uradim, ali on je tako netipičan i mislim da je otišao prilično daleko, možda i dalje nego što je ikada bio.

Mislim da je on dobar teniser, ali nikada ne bih mogao da budem prijatelj ili blizak takvoj osobi, suviše smo različiti. Divim se onome što radi na terenu, veoma je dobar igrač, njegovi teniski kvaliteti su neverovatni. Za ostalo, ako bismo se recimo poznavali u školi ili bilo šta drugo, on nije neko s kim bih bio prijatelj ili bih voleo da živim. Morate da gledate dve stvari. On kao teniser i on kao osoba. Ne volim da imam bilo šta sa takvim osobama - oštar je bio Alijasim, koji je 21. teniser na ATP listi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA