≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadalov dželat na korak od glavnog žreba Vimbldona!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rafa je od Lukasa Rosola izgubio 2012. godine

  • 0

Češki teniser Lukas Rosol, trenutno 130 na ATP listi blizu je plasmana u glavni žreb Vimbldona pošto je sa 2:0 (6.3, 6:0) za 49 minuta, pobedio Španca Serhia Gutjereza. 

Čeh je od strane brojnih teniskih stručnjaka označen kao potencijalna opasnost za favoritee, jer je svojevremeno dospeo u prvi plan kada je pobedio Rafaela Nadala 2012. godine posle 5 setova.

Za nekoliko dana počinje Vimbldon, a Novak Đoković je prvi favorit za novi trofej na londonskoj travi. Kvota na Srbina je 2,75, na Federera je 3,00, na Nadala 4,25, dok su na sve ostale kvote mnogo veće. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Vimbldona

Tridesettrogodišnji teniser najveći plasman u karijeri imao je 2014. godine kada je bio na 26. mestu, a najveći uspeh mu je četvrtfinale Rolan Garosa. Za njega važi da uživa u jakim mečevima na velikim turnirima, pa bi njegov potencijalni plasman u glavni žreb prilično mogao da zakomplikuje planove favorita, pre svega Nadala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA