≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Venus prvoj rivalki može da bude majka, Jorović ide na Holanđanku, a Krunić na Čehinju u 1. kolu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana Jorović sa kvalifikantkinjom, ne baš lak zadatak za Aleksandru Krunić

  • 0

Najbolja teniserka planete Ešli Barti igraće u prvom kolu Vimbldona protiv Žang Saisai, dok je njena potencijalna rivalka u drugom kolu ruska veteranka Svetlana Kuznjecova.

Naša Ivana Jorović turnir će startovati protiv Holanđanke Lesli Kerhouv koja je došla iz kvalifikacija. Holanđanka ima 27 godina, profesionalno igra tenis od 2010. godine i trenutno je na 144. mestu WTA liste.

Druga srpska predstavnica Aleksandra Krunić odmeriće snage sa Čehinjom Karolinom Mučovom. Čehinja je 68. na WTA listi i četiri godine je mlađa od srpske predstavnice. Njih dve do sada nisu igrali međusobne duele.

Aktuelna šampionka Vimbldona Anđelik Kerber će protiv Tatjane Marije, svoje sunarodnice u prvoj rundi, a slavna Amerikanka Serena Vilijams protiv kvalifikantkinje Gato-Montikone iz Italije.

Jedan od najčudnijih i najzanimljivijih okršaja dugo vremena unazad biće duel između Venus Vilijams i Kori Gauf, dve Amerikanke od kojih prva može bukvalno da bude majka drugoj. Venus ima 39, a Kori Gauf samo 15 godina.

VIDEO - Aleksandra Krunić o razlozima poraza na Australijan openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA