≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanišević novi Đokovićev trener?! Šokantnu vest Hrvati objavili dan pred Vimbldon (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji teniski as je posle napuštanja Miloša Raonića izgleda našao novi angažman

  • 29
1159188099 Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Bivši svetski teniski broj 1 Goran Ivanišević se priključio timu Novaka Đokovića samo dan pred početak trećeg Grend slema sezone, Vimbldona.

Jutarnji list piše da je ova informacija kolala teniskim krugovima neko vreme, te da su sada počele da cure fotografije Ivaniševića i Đokovića kako sarađuju na teniskom terenu u Ol Ingland klabu.

Za sada nije poznato da li je ovo samo privremena saradnja tokom Vimbldona, slično kao što je bilo i sa Mariom Ančićem pre nekoliko godina.

Ukoliko je pak angažman trajnijeg karaktera, onda bi se Ivanišević pridružio Marjanu Vajdi pošto je Slovak od prošlog proleća opet u timu srpskog igrača i prvog reketa sveta.

Za sada nema nikakve zvanične potvrde da je reč o bilo kakvoj saradnji na relaciji trener - igrač ni iz Đokovićevog tabora, a ni od Ivaniševića.

Ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, onda bi Novak Ivaniševiću bio četvrti trenerski angažman jer je donedavno Hrvat radio sa Milošem Raonićem, a pre toga su mu "učenici" bili i Tomaš Berdih i Marin Čilić.

U ponedeljak Đoković kreće u odbranu trona na Vimbldonu, a prvi rival mu je Filip Kolšrajber. Kvota da će Novak slaviti sa 3:0 u setovima je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Kolšrajber

VIDEO - Novak o Stefanovom igranju tenisa: Ako bude uživao u tome, podržaću ga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA