≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvoljeniji Britanac na Vimbldonu: Đoković je moj favorit!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Tim Henman smatra da je Novak glavni

  • 0

Nekadašnji svetski broj četiri Tim Henman dao je svoju predikciju za pobednika ovogodišnjeg Vimbldona.

Teško mu je bilo da odluči između "velike trojke", međutim, prednost je dao našem teniseru Novaku Đokoviću, sagledavši njegov perfomans u poslednjih godinu dana, pogotovo na Gren slemovima.

- Dao bih prednost Đokoviću. Kada pogledamo kako je igrao na Gren slemovima u poslednjih 12 meseci, baš je konstantan. Takođe je i branilac titule - izjavio je Henman.

Henman Tim Henman dok je nastupao na Vimbldonu; Printscreen: youtube/ Grand Slam Tennis

Kada je upitan koji mu je najznačajniji meč na Vimbldonu koji je odigrao u svojoj karijeri, Brintanac je odgovorio:

- Pa, teško mi je da odlučim ali ako baš moram, odabrao bih svoj prvi meč na centralnom terenu 1996. godine kada sam uspeo da pobedim Jevgenija Kafeljnikova u pet setova. Taj dan će mi uvek ostati u sećanju - dovršio je Tim.

Da podsetimo, Nole će u sredu od 14 časova na Centralnom terenu igrati svoj četvrtfinalni meč  protiv belgijskog tenisera Davida Gofana.

Sledeća prepreka Novaka Đokovića na putu ka odbrani vimbldonskog trona je Gofan. U današnjem (14.00) četvrtfinalu kvota na Novaka je 1,05, a kvota da će slaviti sa 3:0 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Gofan.

Sigurnim korakom Đoković ide ka finalu Vimbldona, a trenutno je kvota da će odbraniti tron 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Vimbldona.

VIDEO- Da li je Jelisaveta Teodosić u predstavi otkrila da će Teo igrati u Zvezdi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA