Vreme čitanja: oko 1 min.

Boćanje kao trening za Aguta: Nole skenirao Španca i zanimljivo najavio duel Rodžera i Rafe! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro raspoloženje vlada u štabu Đokovića pred važan meč

  • 0
Novak Đoković Foto: Telegraf.rs

Novak Đoković u dobroj atmosferi je trenirao pred polufinale Vimbldona, koje će igrati protiv Roberta Bautista Aguta, u petak (još se čeka zvanični termin).

Bautista Agut je Novaka pobedio u poslednja dva duela, ali Novak "puca" od samopouzdanja, imao je sjajan put do završnice bez mnogo trzavica, pošto su brojni favoriti ispadali redom od početka.

Bilo je vremena i za dobro, staro boćanje, na kraju treninga sa svojom ekipom. Nole je za RTS poručio da vidi Aguta u polufinalu potpuno zasluženo, uz opasku da su se mnogi požalili da je podloga ove godine malo sporija. To je jedan od razloga zašto je Agut došao daleko, a ispadali Raonić i igrači sličnih karakteristika.

Novak Đoković Foto: Telegraf.rs

- Zaslužuje poštovanje i analiziraću dobro mečeve u kojima sam izgubio od njega, jeste da je trava drugačija podloga, njegov pristup taktički je promenljiv, igra ravno i sa forhenda i bekhenda. Nije mu servis veliko oružje, nema oružje sa kojim će da vas oduva, ali fizički je veoma spreman.

Nole je dodao i da mora da napravi varijacije i menja ritam, jer voli da uđe u jednoličan ritam.

- Znam šta mi je činiti, nadam se najboljem - jasan je Đoković, koji čak vidi da je Rafael Nadal možda u maloj prednosti u drugom polufinalu.

- U izuzetnoj je formi, imao je sjajan meč i prošle godine u polufinalu, to je trajalo četiri i po sata. Sjajno je igrao ove godine, iako uspesi na Vimbldonu daju za pravo Federeru da bude blagi favorit.

VIDEO - Nole dominira i u nožnom tenisu pred polufinale Vimbldona

(Od izveštača iz Londona, Vuka Brajovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA