≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove generacije nisu talentovane kao Novak, Rafa i ja: Federer kritikovao mlade tenisere

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najboljih tenisera svih vremena smatra da nije normalno što "velika trojka" toliko vlada

  • 5

Legendarni teniser Rodžer Federer plasirao se u polufinale Vimbldona u kojem će se u reprizi finala iz 2008. godine sastati sa Rafaelom Nadalom. 

Meč dvojice tenisera počinje od 16 sati, a pre samog susreta Švajcarac je odgovarao na pitanja novinara i tom prilikom istakao da "nije normalno" da vodeća trojka toliko vlada tenisom.

Da, ovo nije normalno. Ko je mogao pomisliti da će dominacija nas trojice trajati ovoliko dugo. Ipak, činjenica je da generacije tenisera koji dolaze već godinama nisu talentovane kao Rafa, Novak i ja - istakao je Federer.

On je prokomentarisao i svog sledećeg rivala.

Impresivno je kako je Rafa popravio i unapredio svoju igru na travi. Potpuno je promenio način na koji na ovoj površini igra i servira. Osim toga, fascinira me i njegovo odlično fizičko stanje gledajući kroz šta je sve njegovo telo prošlo. Pričalo se da je potrošen, da je gotov, a vidite gde je sad

VIDEO: Levandovski izazvao Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušaduša

    12. jul 2019 | 07:17

    Ima mladih talentovani ali nisu profesionalni uporni kao vas trojica pre svega ljubav prema tenisu, nisu posvećeni sto posto kao vi.

  • Mile

    12. jul 2019 | 10:19

    Nikad vise se nece ponoviti njih troica! Mozda nekada.. Ali u skorijem tenisu verujem da nema takvih lavova kao sto su oni! Nole SRBINE

  • ime

    11. jul 2019 | 23:53

    S jedne strane je i u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA