≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svetske face "trče" da čestitaju Novaku: Javili se Bekam, Ibra, Gasol, Vulverin... (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nema ravnodušnih posle epske bitke u finalu Vimbldona

  • 7
Britain Wimbledon Tennis Foto: Tanjug/Ap

Novak Đoković i Rodžer Federer prevazišli su sve dosadašnje međusobne duele epskim duelom u Londonu, odigrali meč za teniske almanahe i ostavili svet u čudu. Bukvalno sa svih strana neprestano stižu čestitke obojici za prikazano u nedelju, a svetski džet set, ne samo sportski, utrkuje se da pozdravi velikane, kao da je to sad postalo stvar prestiža među elitom.

Posle istorijskog sudara i trijumfa Noleta za pamćenje, poruke pune divljenja i oduševljenja Srbinu su slali legende poput Dejvida Bekama, Zlatana Ibrahimovića, Po Gasola...

- Novak Đoković je pobedio!!! Havala Novaku i Rodžeru što su nam dali više od teniske igre - napisao je legendarni španski košarkaš Po Gasol, uz sekvencu poslednjeg poena na meču.

Poznato je koliko Zlatan Ibrahimović ceni našeg asa, kome je posle meča poručio "Bravo broju jedan", uz zajedničku fotografiju od pre nekoliko godina.

Foto: Zlatan Ibrahimovic/instagram

Oduševljena Novakovim uspehom bila je i Majka velikog prijatelja našeg tenisera i rivala Endija Marija, Džudi. Njen post je bio posebno emotivan sa fotografijom malog Novaka u vreme kada je pravio prve teniske korake.

Dejvid Bekam je svakako najveća "faca" koja je pratila Novaka uživo, na licu mesta se legendarni Englez uverio u magiju našeg asa te mu je posle meča i on uputio pohvale i najdublje poštovanje.

- Čestitke, kakva igra dva šampiona Novaka i Federera - napisao je Beks uz fotografiju šampiona Vimbldona.

Foto: davidbeckham/instagram

Košarkaš Dino Radončić je možda najviše oduševio srpske navijače zbog poruke koju je uputio Niku Kirjosu odmah nakon finala.

- Pop** ovo drugar - šampion Vimbldona 2019. Novak Đoković.

Javio se i holivudski glumac Hju Džekmen koji se proslavio u "Iks Men" blokbasterima kao Vulverin, pridružio se talasu poruka na račun Novaka Đokovića.

- Apsolutno epsko finale Novaka i Rodžera - napisao je holivudski glumac.

Foto: thehughjackman/instagram

VIDEO: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA