Vreme čitanja: oko 1 min.

Nole na vimbldonskoj večeri održao govor o malim zemljama koje dominiraju! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umor je učinio svoje samo što se tiče šampionskog plesa

  • 0
Novak Djokovic, Vimbldon Foto: Guliver/Thomas Lovelock / AELTC via Getty Images

Posle muškog finala Vimbldona, održana je i tradicionalna ceremonijalna večera, na kojoj su blistali Simona Halep i Novak Đoković, kao šampioni turnira.

Nije možda ispunjena marketinška strana ovog ceremonijala porazom Rodžera Federera i Serene Vilijams, ali Nole i Simona za to nisu marili previše.

Sijali su od zadovoljstva, a Nole je pohvalio teniserku iz susedne zemlje, koja sada već ima dve Gren slem titule, pošto je pokorila Pariz prošle godine.

- Ona je sada već veoma iskusna, veoma je sjajno znati da male zemlje, i to komšijske, kakve su Rumunija i Srbija, mogu ovako dobro da prođu na svetskoj pozornici - rekao je Đoković i izazvao aplauze, a prethodno je ekspresno čestitao Simoni na tituli.

Manolo Santana i Rod Lejver su održali govor uz Noleta, a zanimljivo je da nije bilo šampionskog plesa Đokovića i Simone, umor je slomio osvajača 16 Gren slem titula. Nole je usput oduševio i rumunske novinare, koje je podsetio na svoje teniske početke.

- Sećam se da je turnir u Bukureštu bio moj prvi ATP nastup u karijeri, pobedio sam Klemena u prvom kolu, ali sam potom izgubio od Ferera u tri seta. Jako se dobro sećam svega, jer je to bio moj prvi ATP turnir - rekao je Nole za Digi sport.

VIDEO - Đoković je lord od Vimbldona, pogledajte šta je obeležilo njegov trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA