Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanci priznali: Naši zvižduci su Noletovo gorivo, neće se smiriti dok ne prestigne Rodžera!

Vreme čitanja: oko 1 min.

List iz Engleske je priznao da ponašanje publike utiče na Novaka motivaciono

  • 6
Britain Wimbledon Tennis Foto: Tanjug/AP

Dan posle pobede Novaka Đokovića na Vimbldonu, britanski Independent je na zanimljiv način ispratio nedostatak "hemije" sa publikom.

Bilo je kristalno jasno da je Rodžer Federer imao podršku celog stadiona, što je davalo motiv više Novaku da izađe iz bezizlazne situacije, kakva je viđena pri dve meč lopte Švajcarca.

- Kad počne da dobija isto obožavanje, kakvo je bilo rezervisano skoro isključivo za Rodžera Federera u nedeljnom finalu, možda će se njegova odlučnost ublažiti, glad za borbom smanjiti, njihova ljubav prema tome da im udari kontru će možda izbledeti - pišu Britanci.

Novak Đoković, Vimbldon Zviždite slobodno... Foto: AP/Tanjug

- Nadam se da ću i za pet godina da čujem ista skandiranja - rekao je Đoković po osvajanju titule, a celu konferenciju nafilovao je ironijom, kako bi slikovito pokazao šta misli o nedostatku poštovanja.

Independent je nazvao Đokovića "ultimativnim teniskim antiherojem", koji je uspeo da ukroti dve meč lopte uz 94 vinera Švajcarca, i to u najdužem vimbldonskom finalu.

- Publika mu je zviždala, a on se smejao poslednji. Dok Federer slika teren magijom, a Nadal igra kao superheroj, Đoković je vladar otpornosti, koji uspeva da dobija kroz hiljadu sitnica. Od sada, Đokovića neće biti briga za nedostatak fanfara, on će to iskoristiti kao gorivo da nastavi sa osvajanjem Gren slem titula dok ne prevaziđe Federera i Nadala na večnoj listi - pišu Englezi.

VIDEO - Makron stigao u Srbiju i odmah čestitao Novaku Đokoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nens

    15. jul 2019 | 20:39

    Neka, neka samo vi pravite strategiju samo da znate za nas ne postoji strategija.

  • delija

    15. jul 2019 | 20:14

    Svakog dana treba biti ponosni na naše srpstvo a danas posebno treba biti ponosan Srbin jel je Novak svima pokazao šta znaci igrati se sa Srbinom.. Živeli !!!!

  • DARKO 100%

    15. jul 2019 | 19:52

    Ja bi Novaku predlozio da sledeci put ako se to desi da nauci zvizduk u osam od Djordja Marjanovica i da im pokaze na svoj nacin sta je melodija onako nasloni se na reket kao pravo gospoce i pocne zvizduk u osam😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA