STEFANOVIĆ: Napadaju me jer sam najjača karika u Zvezdi

Generalni sekretar FK Crvena zvezda negira da je u nemilosti "Gasproma", glavnog sponzora kluba sa Marakane

  • 1

Generalni sekretar FK Crvena zvezda negira pisanje dnevnog lista "Blic" da je sponzor kluba, ruski naftni gigant "Gasprom", spreman da uloži više novca tek kada dođe do smene rukovodstva u Zvezdi, koja bi uključivala i Stefanovića. U tekstu se tvrdi da predstavnici "Gasproma" nikako ne uspevaju da dobiju uvid u to kako se troši novac i da nisu zadovoljni saradnjom, a da je upravo Stefanović čovek koji ne dozvoljava kontrolu poslovanja.

Đorđe Stefanović kaže za Telegraf.rs da nije tačno da je uslov "Gasproma" da se on povuče:

- To ne postoji. To je totalna glupost. Mene su ljudi iz "Gasproma" jutros zvali i čudili se otkud to. Mi redovno funkcionišemo, imamo zakazane sastanke sa njima. Iz "Gasproma" su mi rekli da će zvati "Blic" da vide o čemu se radi - kaže Stefanović i dodaje:

- Znate, uvek se napada najjača karika. Mi otvoreno poslujemo, nemamo šta da krijemo. Mislim da se ovde radi o ličnom animozitetu - zaključio je Stefanović.

(A.Čolović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    23. avgust 2012 | 15:42

    ...bucko, pa ti jos nisi spakovao pinklice, sta se ceka rodjeni, a ? Matori, pa jel ti nisi svestan da vas vise NEMA !!! Mars iz svetinje ! IGRAJTE ZA ROBIJA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA