BOMBA: Teo Papalukas dolazi u Zvezdu, odlaze Milutinović i Nikolić?

Legenada grčke i evropske košarke pregovara sa upravom Crvene zvezde za koju bi, ako se pregovori uspešno završe, igrao godinu dana

  • 3

Nebojša Čović, prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, ne posustaje pa je posle potpunog renoviranja tima spreman da ugovor ponudi i Teodorosu Papalukasu, jednom od najboljih plejmejkera Evrope.

 

Pregovori su počeli i kako smo saznali "idu u dobrom pravcu", a Papalukas bi u Zvezdi imao ugovor na godinu dana. Iskusni plejmejker koji je 2007. godine bio MVP Evrolige u karijeri je igrao za Ambelokipi, Dafni, Panionios, Olimpijakos, CSKA sa kojom je 2006. i 2008. godine osvojio Evroligu, ali i Makabi iz Tel Aviva. U profesionalnoj karijeri koja je počela 1995. godine Teo je osvojio nacionalna prvenstva u Rusiji i Izraelu, dok je u Grčkoj, na nesreću, imao protiv sebe jak Panatinaikos pa je morao da se zadovolji sa tri Kupa.

 

Pre šest godina je bio MVP Fajnal-fora, a te iste 2006. proglašen je za najboljeg igrača Evrope. Sa reprezentacijom Grčke je 2005. godine u Beogradu osvojio i Evropsko prvenstvo. Jedina stvar koja "ne ide na ruku" navijačima crveno-belih je poslednji tvit Jorgosa Dimitropulosa koji glasi

 

- Teo Papalukas  je odlučio. Potpisaće samo za ekipu koja igra u Evroligi. Odbaciće sve ostale ponude.

 

 

Da se u Zvezdi vodi računa o poslovanju govore i glasine prema kojima bi, zarad rasterećenja budžeta, otkaz mogli da dobiju talentovani Andrija Milutinović i centar Uroš Nikolić. Ukoliko se to zaista dogodi onda bi Nebojša Čović imao još 200-250 hiljada evra koje bi mogao da potroši na dovođenje plejmejkera.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    29. avgust 2012 | 21:36

    Znaci da onda dolazi u Partizan a ovi nek se zadovolje sa Katicem.

  • Zvezdas

    29. avgust 2012 | 22:59

    Dobro dosao crveno-beli brate iz Grcke!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA