TELEGRAF NA EVROBASKETU: Kikanović iz Jesenica pozdravio zvezdaše (VIDEO)

Bivši centar "crveno-belih" navijao za svoj bivši klub tokom prošle sezone i izrazio žaljenje što Zvezda ponovo nije uzela titulu

  • 0

Bivši košarkaš Crvene zvezde, centar Bosne i Hercegovine, Elmedin Kikanović spreman je za nastup na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, a cilj njegove selekcije je, kako ističe, plasman u drugu fazu. Kikanovića smo sreli posle treninga u dvorani "Podmežekala" u Jesenicama, gde je za Telegraf otkrio da redovno prati utakmice Crvene zvezde.

- Naravno da sam pratio utakmice Zvezde prošle sezone, drago mi je da su ostvarili plasman u Evroligu. Žao mi je što nisu uspeli da osvoje titulu, ali bar će igrati u najjačem takmičenju. Želim im puno sreće u ABA ligi i Evropi - kaže Kikanović za Telegraf.

On je dodao da je njegov tim spreman za nastup na EP gde će u drugom meču u četvrtak igrati baš protiv Srbije

- Navikli smo se na dvoranu jer smo već igrali sa Slovenijom, tako da spremni čekamo meč sa Letonijom. Posle toga nam dolazi selekcija Srbije. Gledao sam ih na početku priprema, video sam da su napredovali. Biće najozbiljniji kanidat za plasman u drugu fazu. Nama je primarni cilj da se nađemo u drugom krugu, a posle ćemo da vidimo -kaže Kikanović.

Od specijalnog izveštača

Dragutin Stojmenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA