Policajci u civilu prebili i oteli urednika Ringiera!

Dva policajca u civilu pretukla su danas tehničkog urednika kompanije "Ringier" Vladimira Piacuna ispred sedišta ove kompanije u Beogradu, a onda ga strpali u automobil i odvezli u nepoznatom pravcu! O svemu obavešten i ministar policije Ivica Dačić

  • 7

Dva policajca u civilu pretukla su danas tehničkog urednika kompanije "Ringier" Vladimira Piacuna ispred sedišta ove kompanije u Beogradu, a onda ga strpali u automobil i odveli u nepoznatom pravcu!

Do ovog nemilog događaja došlo je oko podne, kada je Piacun parkirao svoj motor ispred zgrade u kojoj se nalaze redakcije dnevnika "Blic" i "Alo". Policajci su, prema rečima prisutnih, presreli Piacuna i odmah počeli da ga tuku, ne legitimisavši se!

- Izvadili su pištolje i repetirali ih naočigled nas dvadesetak koji smo sve to u neverici posmatrali! Vladimiru su razbili nos, bio je sav krvav! Tukli su ga besomučno, iako nijednog trenutka nije pružao otpor. Odmah smo pozvali policiju, koja je stigla brzo. Tek tad smo saznali da našeg urednika tuku civilni policajci koji se nisu predstavili. Uniformisani nisu mogli ništa da urade, jer nisu smeli da prekidaju "akciju"?! - kaže jedan od očevidaca koji radi s Piacunom.

Prema njegovim rečima, još strašnije je to što su policajci u civilu počeli da viču na uniformisane kolege pitajući ih kako smeju da ih prekidaju u tome što rade! Zatim su Piacuna uz pretnje pištoljem stavili u automobil i odvezli u nepoznatom pravcu.

Kako nezvanično saznajemo, do svađe između Piacuna, s jedne, i civilnih policajaca, s druge strane, došlo je ranije u toku dana. Nije još uvek poznato ko je kome preprečio put, ali je zbog toga izbila varnica, koja je prerasla u svađu i kasnije u brutalnu demonstraciju policijske sile.

U MUP-u nam je potvrđeno da je Vladimir Piacun priveden i da ga trenutno saslušavaju. Više informacija od ove nismo mogli da dobijemo u MUP-u, ali kako saznajemo, o svemu je obavešten i ministar policije Ivica Dačić.

(E. T. / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    25. avgust 2012 | 14:36

    Što lažete, evo ga pravi snimak: ON je PRVI NAPAO POLICIJU1!!! http://youtu.be/kwGUpVE6bQ4

  • d

    24. avgust 2012 | 15:44

    koalicija vucic dacic kao u stara dobra vremena vaspitava medije

  • gradjanin x

    26. avgust 2012 | 08:50

    Pa sta to znaci, ako opsujes policajca ili mu kazes nesto mozes da zavrsis ovako ako ima "KRATAK FITILJ" pogotovu u saobracaju gde za njih ne vaze propisi kao za nas smrtnike. U normalnim zemljama mozes da mu kazes svasta i da ga udaris ali nesme da te ovako premlati, vec ti to sve lepo naplati, a ako to uradi zavrsio je sa karijerom, plati ti debelu odstetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA