BIZARAN OGLAS: Potrebna krv devica starih od 18 do 24 godine!

Na nesvakidašnji oglas, koji je objavila bolnica u Pekingu, javilo se oko 50 devojaka, koje su dale krv u istraživačke svrhe. Deo javnosti smatra da bolnici devičanska krv treba zbog sprovođenja bizarnih rituala

  • 5

Vampirska posla! Univerzitetska bolnica u Pekingu objavila je oglas u kojem traži krv devica starosti od 18 do 24 godine, zbog istraživanja. Kineska javnost burno je reagovala na ovaj zahtev medicinske ustanove, dok pojedinci tvrde da se iza svega krije neki bizarni ritual koji se sprovodi u bolnici.

- Krv muških devica nije im potrebna, već samo krv nevinih devojaka. Kakva je to nauka?- upitao je jedan istaknuti bloger u Kini.

S druge strane, portparol bolnice Đuan Điping izjavio je da je devičanska krv potrebna bolnici zbog istraživanja humanog papiloma virusa, a ne zbog nekih bizarnih rituala.

- Krv nam je potrebna zbog istraživanja. Humani papiloma virus prenosi se tokom seksualnih odnosa. Rizik od dobijanja tog virusa je niži kod devojaka koje nisu imale seksualne odnose - izjavio je Điping.

Prema pisanju kineskih medija, na nesvakidašnji oglas javilo se oko 50 devojaka, koje su dale krv u istraživačke svrhe. Ipak, malo je verovatno da je svih 50 devojaka nevino, jer bolnica prihvata sve donore. Naime, pošto bolnica devojkama veruje na reč, dovoljno je da one samo kažu da su device.

(Telegraf.rs / Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA