JADAN: Malog zeku odneo soko naočigled šokirane devojčice! (VIDEO)

Porodica Gor je pronašla malog zeku u njihovoj garaži i odlučila je da ga pusti na slobodu.Međutim, ovaj događaj nije prošao onako kao što su svi očekivali

  • 3

Da priroda može ponekad da bude zaista surova, pokazuje snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Jutjub, a napravljen je u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, porodica Gor je pronašla malog zeku u njihovoj garaži i odlučila je da ga pusti na slobodu. Gospođa Gor je uzela zeku u ruke i pustila ga na travnjak ispred kuće, jer je nedaleko odatle bila majka ovog mališana. Svemu ovome prisustvovala je mala ćerka koja je bila presrećna zbog ovog događaja.

Međutim, nakon što je mali zeka pušten na travnjak, i pošto je prešao dvadesetak metara, svoju priliku je iskoristio soko, koji je čekao na nekom obližnjem drvetu, i koji je po svemu sudeći, imao druge planove. Na opšte zaprepaštenje, u sekundi se stvorio,  zgrabio zeca i odleteo sa njim.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA