• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

HOT GOOD: Povedite društvo na mafia burger ili baja kobaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Specijalni sendviči i burgeri sa originalnim imenima čekaju vas u Hot Good-u, na dve lokacije. Deset najbržih čitalaca nagrađujemo vaučerima za besplatno uživanje u Hot Good specijalitetima

  • 0

Gladni ste i čini vam se da biste pojeli ne jedan, ne dva, već pola metra hot-doga? Zahvaljujući Hot Good to je i moguće i to sa dostavom na kućnu adresu! Hot Good iz Abardareve ulice, kod zgrade RTS-a na Tašmajdanu, već deset godina nas oduševljava neočekivanim nazivima proizvoda, njihovim ukusima, ali i veličinama.

Ovde možete pronaći hot-dog od pola metra, hamlet sendvič prema svojoj meri za one koji se pitaju "biti ili ne biti" odnosno staviti omlet u kiflu ili ne, kauboj sendvič ili čizburger, razne vrste salata, grilovani kozji sir, ali i meni prilagođen ishrani vegetarijanaca.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored slanog menija koji sadrži originalne burgere kao što su mafia i hipsta burger i sendviče, u Hot good-u nude sveže salate, ali i slatke i slane palačinke.

Foto: Promo Foto: Promo

Od ovog leta Hot Good vas uveseljava na još jednoj lokaciji, na Adi Ciganliji,  a čitaoce Telegrafa nagrađuje sa 10 x 2 vaučera za besplatan obrok. Ukoliko želite da iznenadite prijatelja ili lepšu polovinu jednim mafia burgerom ili baja kobajom, pošaljite mejl sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona) na mejl adresu karte@telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti