(VIDEO) BEOGRAĐANKA PROBALA INDONEŽANSKI PLES I SVE ODUŠEVILA: Kada je vidite kako igra, i vi ćete probati isto!

Balinežanski, ples sa Sumatre i Jave opčinjava ljude širom sveta, tako da oni koji imaju priliku da posete ovaj azijski arhipelag, ne mogu da se vrate bez naučenih plesnih pokreta nadaleko poznatog indonežanskog plesa

  • 0

Indonežanski ples je jedan od najegzotičnijih na svetu. Balinežanski, ples sa Sumatre i Jave opčinjava ljude širom sveta, tako da oni koji imaju priliku da posete ovaj azijski arhipelag, ne mogu da se vrate bez naučenih plesnih pokreta vrsnih Indonežana.

Za sve one koji nemaju priliku da uživaju u egzotici Balija, ostrva Borneo ili Sulavesija, ambasada Indonezije godinama unazad drži časove ovog plesa za sve zainteresovane dame. Časovi su besplatni, radi se u pratnji instruktorke, tri puta nedeljno.

Ekipa Telegrafa odlučila je da prisustvuje jednom času. Ovoga puta u prvim plesnim koracima oprobala se mlada Beograđanka Draginja Slamnig.

Kako izgledaju indonezijske nošnje, prvi koraci đeđer plesa, i kako se Draginja snašla u tome, možete pogledati u prilogu koji smo vam pripremili.

Takođe, možete pogledati joše neke priloge iz T Now produkcije.

(VIDEO) Pas koji godinama vodi slepu gazdaricu

(VIDEO) U SRBIJI JE NAROD VELIKODUŠAN I LEPO NAM JE OVDE: Evo šta izbeglice kažu o Beograđanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA