• 1

Sestre bliznakinje rodile ćerke u istom danu: Zajednički rođendani kao porodična tradicija

Iako je jedna sestra trebalo da se porodi 6. februara, a druga osam dana kasnije, obe su donele devojčice na svet 31. januara i nastavile porodičnu tradiciju proslave rođendana u istom danu

  • 1

Sestre bliznakinje iz Arkanzasa postale su majke u istom danu. Selsi i Delsi porodile su se u istoj bolnici u Klarksvilu i u samo sat vremena razlike donele na svet devojčice Esme i Noel, prenosi NYpost.

Bliznakinje je trebalo da se porode tokom ovog meseca - Selsi 6. februara, a Delsi na Dan zaljubljenih. Ali, sudbina je htela drugačije, pa će tako sada njihove ćerke slaviti rođendan istog dana, 31. januara.

Priča o porođaju dveju sestara u razmaku od samo sat vremena postaje još dirljivija kad se uzme u obzir činjenica da je zbog ledenog talasa u gradu u kom sestre žive proglašeno vanredno stanje.

Facebook objava lokalnog voditelja o porođaju bliznakinja u istom danu izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

- Volim ovakve priče i mnogo sam srećan što se to desilo u našem kraju - napisao je jedan pratilac.

- Čestitam! Ovo je neverovatna priča koju će mame ispričati svojim devojčicama kad malo porastu - prokomentarisao je drugi.

Sličnu priču podelile su i bliznakinje Džil Justiniani i Erin Čeplak. Njih dve su, naime, rodile sinove istog dana, iako je bilo planirano da jedan dečak dođe na svet 5. maja, a drugi 10 dana kasnije. Njihovu priču pročitajte na ovom linku.

Video: Bliznakinje živele jedna do druge 67 godina, a nisu znale da su u srodstvu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari