• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Organska kozmetika koja pruža prirodnu negu: Idealna za bebe od prvog dana, ali i za celu porodicu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Znamo da vašim najmlađima želite da pružite ono najbolje, a kada je reč o nezi njihove nežne kože, onda je potrebno pružiti im i ono najprirodnije

  • 0
Calinesse kozmetika Foto: Ivica Račić

Kada je reč o nezi kože kod beba i dece tome treba pristupiti sa velikom pažnjom.

Na tržištu je puno proizvoda namenjenih nezi dečje kože, ali jako je važno da ta kozmetika bude prirodna i proverena. Nežna dečija koža, naročito ona koja je osetljiva i suva zahteva posebnu negu sa što prirodnijim sastojcima koji nam dolaze iz prirode.

Zato je tu "Calinesse", organska prirodna kozmetika na bazi magarećeg mleka, organskih ulja, cvetne vode i alpskih biljaka.

Ova prirodna kozmetika nema hemije i sadrži samo organske sastojke, a magareće mleko je glavni sastojak u svim njihovim proizvodima.

Sastojici iz prirode za negu od davnina su bili ono nabolje što možemo koži da pružimo, a jedan od njih je upravo magarće mleko, koje ima vrlo blagotvorna dejstva i smatra se blagotvornim za kožu.

Ono hidrira i umiruje osetljivu kožu, regeneriše je i poboljšava njen kvalitet.

Kompletna nega je misija "Calinesse" kozmetike, što podrazumeva širok asortiman proizvoda: od "Cocon lacte maske za lice", preko "Secret lacte anti age kreme", mleka za skidanje šminke, mleka za telo, "Eau lacte losiona", do asortimana za bebe i decu koji sadrži mleko za telo, kremu i losion.

Posebno su ponosni na dečiju kolekciju proizvoda jer su u njihovom stvaranju težili da naprave nešto najnežnije.

Pomešali su nalepše sastojke poput cveta nevena, narandže, magarećeg mleka, aloe vere i stvorili liniju koja odgovara bebeama od prvog dana pa sve do najstarijeg člana porodice.

Asortiman za bebe i decu

Losion "Lait tendresse bebe"

Ovo je preparat koji može da koristi cela porodica. Vrlo je bogat kvalitetnim sastojcima i koža ga brzo upija. Prisustvo organske cvetne vode lavande i kamilice smiruje površinski sloj kože. Preporučuje se posebno osobama sa osetljivom kožom.

Calinesse kozmetika Foto: Goran Popovski

Sastojci koje sadrži ovaj losion su: magareće mleko, prirodni glicerin, organska aloe vera, suncokretovo ulje, organsko ulje koštice kajsije, organski ekstrakt cveta nevena.

Krema za lice "Tendresse bebe visage et corps"

Calinesse kozmetika Foto: Goran Popovski

Krema za lice za trenutnu hidrataciju lica i tela idealna je za celu porodicu. Čak 99 odsto ovog proizvoda je prirodnog porekla.

Mogu je koristiti kako bebe, tako i stariji. Ova krema bi trebalo da postane deo vaše svakodnevne nege, naročito ako je osoba sklona suvoj i osetljivoj koži.

Sastojci koje sadrži ova krema su: organsko magareće mleko, shea buter, suncokretovo ulje, organsko ulje semenke kajsije, organski gel aloe vere, organski sastojci cveta kamilice, organski ekstrakt cveta nevena.

Mleko za telo "Lait corporet tendresse"

Calinesse kozmetika Foto: Goran Popovski

Mleko za telo sa nežnom strukturom kod kojeg je 98 odsto sastojaka biljnog porekla, a ambalaža je izrađena od šećerne trske. Idealna je za bebe, kao i za starije osobe. Možete je koristiti tokom celog dana, a savršena je posle tuširanja.

Ona je veoma hidratantna, bez alergena i dermatološki testirana.

Sastoji se od: organskog magarećeg mleka, organskog shea buter-a, organske breksve, prganskog ekstrakta cveta nevena.

Jako je umirujuća, omekšava kožu koja je sklona zatezanju, crvenilu i svrabu.

Priroda na prvom mestu

Budući da je prirodnost proizvoda njihov primat, i pakovanja u kojima dolazi kozmetika su u skladu s tim. Pakovanja njihove kozmetike napravljena su od šećerne trske (polietilen) pa ih je nakon upotrebe moguće potpuno reciklirati.

Kozmetika obrađena i razvijena sa visokim zahtevima za kvalitetom, transparentnošću i kontrolom sastoji se od 98 odsto prirodnih organskih sastojaka, koje je sertifikovano „Ecocert“.

Proizvodi su proizvedeni u Švajcarskoj, a dizajnirani su za sve porodice na svetu.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota