Silicone Soul i Zemlja gruva na velikoj novogodišnjoj žurki u novosadskom Studiju M! (FOTO)

Na dva nivoa, na lajv i elektronskoj bini, nastupiće "Lollobridgida", Vladimir Aćić, "X- Coast", "Fakir", Lea Dobričić i mnogi drugi

  • 0

Velika novogodišnja žurka održaće se 31. decembra u Studiju M u Novom Sadu na jednoj od najatraktivnijih lokacija. Na dva nivoa, na lajv i elektronskoj bini, nastupiće "Silicone Soul", "Zemlja gruva", "Lollobridgida", Vladimir Aćić, "X- Coast", "Fakir", Lea Dobričić i mnogi drugi.

Zvezde večeri će svakako biti iz izdavačke kuće Soma, produkcijski i di-džej dvojac iz Glazgova, "Silicone Soul", dokazani gospodari andergraund haus i tehno scene. Na elektronskoj bini pridružiće im se tehno megamaster Vladimir Aćić i rezident klubova na Ibici Lea Dobričić, ali i tata deep house estetike i član legendarnog sastava "Noise Destruction" Fakir. Na elektronskoj bini namenjenoj posvećenim klaberima nastupiće i heroji domaće klupske scene: Klaus, Doo, Dee Face, Damir Zekiri i Otto Von Disko.

Atraktivni prostor Studija M će na još jednom nivou, lajv bini, ugostiti densflor atrakcije - beogradski sastav "Zemlju gruva" i zagrebačku "Lollobridgidu". Zagrevanje za ovu pop eksploziju napraviće Flip, Rasheed, Yeah Left, Banda Panda i X-Coast, novi projekat Cell D-ja aka Roy Fokkera.

Vrlo ograničen broj promo-ulaznica naći će se u prodaji već 2. decembra po ceni od 590 din na Gigstix prodajnim mestima, kao i onlajn na sajtu www.gigstix.com. Pretprodajna cena ulaznica iznosiće 990 dinara, dok će cena ulaznica na dan događaja, ukoliko ih 31. decembra i dalje bude bilo u prodaji, biti 1.490 din. Kapacitet žurke je samo 1.000 ljudi. Cene pića na dočeku neće se razlikovati od cena pića na ostalim događajima u Happynovisad organizaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA