OGLASIO SE KINSI UZ KRVAVI MESEC! Novi Zvezdin košarkaš poslao mističnu poruku! (FOTO)

Američki košarkaš u sredu dolazi u Beograd, na dan kada njegova nova ekipa igra prvi meč Top 16 faze Evrolige

  • 44

Tarens Kinsi se na bombastičan način vratio u srpsku košarku - i dok mu navijači Crvene zvezde žele dobrodošlicu, pristalice Partizana, za koji je nastupao, upućuju mu poruke razočaranja i uvrede.

Oglasio se Amerikanac na Instagramu krajnje mističnom porukom.

>>> ON NE STAJE: Kinsi uporedio sebe se NBA legendom zbog Delija i Grobara! (FOTO)

Uz fotografiju krvavog meseca napisao je:

- Blagosloven sam jer je tako Bog rekao. Nijedan čovek ne može kletvama na mene. Ne postoji oružje koje može da me povredi. Štiti me Isusova krv. Ni bol, ni zlo ni opasnost mi neće prići. Sve što uradim biće napredak. Radujem se novim počecima. Moja košarkaška karijera se nastavlja krupnim koracima.

- Zdrav sam i jak! Blagosloven sam i natprirodna usluga Boga je u mom životu. Vezaću svaku kletvu, čini, uvrede i želje zla i u ime Isusa ću ih vratiti u jame zla. Biram radost, mir, sreću, sigurnost i napredak u svom životu. Završavam 2015. i ulazim u 2016. godinu sa velikom radošću i išćekivanjem - završio je svoju mističnu poruku Tarens Kinsi.

Američki košarkaš u sredu dolazi u Beograd, na dan kada njegova nova ekipa igra prvi meč Top 16 faze Evrolige u Istanbulu sa Efesom.

A photo posted by tk_kinsey (@tk_kinsey) on

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    29. decembar 2015 | 20:05

    Komsije, svaka cast na pojacanju, jedina ironija je sto vi zapravo ne znate kakvog ste igraca dobili, a ovi moji da su znali, nikad ga ne bi pustili, pa ne bi izgubili ono polufinale u areni (cedevita), i verovatno bi i sad igrali u EL...

  • gile

    29. decembar 2015 | 18:48

    Mozda samo prosecan igrac. Da je on neki igrac ne bi igrao i bio isteran iz Trabzona, ili je pa taj Trabzon mozda neki opasan klub.

  • Doka.cz

    29. decembar 2015 | 18:38

    Brate Kinsi,dobro nam dosao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA