Stojanović odredio sastav za kup! Ponovo nema Rajkovića, Milijaš putuje!

Trener ''crveno - belih'' odlučio da za Novi Sad ne vodi ''zlatnih omladinaca'' kao i štopera darka Lazića čime se stvara idealna prilika da napokon debituje Peruanac Arauho

  • 5

Rane prouzrokovane kiksevima protiv Donjeg Srema i Voždovca, fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da zaleče protiv Proletera iz Novog Sada u okviru 1/16 finala Kupa Srbije, a trener ''crveno - belih'' Slaviša Stojanović odredio je spisak igrača na koje računa za meč na Karađorđu.

Iako se možda činilo da je ovo idealna prilika da za Zvezdu debituje ''zlatni omladinac'' golman Predrag Rajković, Slovenac se odlučio da u Novi Sad povede oprobane snage što se tiče čuvara mreže.

U tim se, posle lakše povrede i odsustvovanja sa meča protiv Voždovca, vraća kapiten Nenad Milijaš dok će put u ravnicu propustiti štoper Darko Lazić što bi moglo da znači da će priliku napokon dobiti Peruanac Arauho.

Spisak igrača na koje Slaviša Stojanović računa: Bajković, Petković, Mijailović, Krneta, Dauda, Milijaš, Pečnik, Milunović, Martinović, Arauho, Vesić, Mladenović, Gogić, Mihajlović, Savićević, Vešović, Omega, Ninković, Kovačević, Mrđa i Onjilo.

Meč 1/16 finala Kupa između Proletera i Crvene zvezde igra se u sredu, 25. septembra na stadionu Karađorđe sa početkom od 15 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    24. septembar 2013 | 20:02

    vesovic moze da igra samo drugu ligu crne gore

  • sasa

    24. septembar 2013 | 20:15

    U formaciji 4-2-3-1 : Bajko-Petković-Arauho-Martinović-Mijailović-Kovačević-Savićević-Ninković-Kasalica-Pečnik-Dauda !

  • mladi trener

    24. septembar 2013 | 19:49

    bajko petkovic martinovic mijailovic mladenovic kovacevic milijas pecnik ninkovic vesovic dauda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA