Srbi masovno buše polni organ: Pozliće vam kad vidite šta sve muškarci stavljaju na svoj penis (FOTO)

Kao što postoje varijacije pirsinga u smislu dela tela, načina "bušenja" i slično, postoji i više različitih vrsta pirsinga penisa, tako da ako ste mislili da može biti samo jedan - grešite

  • 18

Sve češće mladi buše jezik, obrve, nos, ali ima i onih koji žele da budu još ekstravagntniji i drugačiji. Oni buše penis!

Ako na ovaj deo tela stavite pirsing, možete da umrete! A nije pupak

Svakako da je ovo prilično bolan proces, ali fanaticima pirsinga i ljubiteljima ekstravagantnih stvari ne pada teško da se pomuče, jer vole da njihova intima bude drugačija i posebna. Treba znati da ovakve stvari mora da radi proveren pirsing majstor i proverenom, sterilisanom salonu, kako bi sve proteklo kako treba. Neretko i kada se radi u najboljim uslovima, nečije telo ne može da prihvati metal, pa dođe do komplikacija. Zamislite šta bi se tek desilo da radite pirsing na neproverenom mestu!

MOJA S*SA JE MOGLA DA ME UBIJE: Pirsing joj se inficirao, jedva su joj spasli život, pa danas izgleda OVAKO (FOTO)

U Beogradu ima nekoliko proverenih pirsing centara, ali nažalost, ni u jednom nisu bili raspoloženi za razgovor. Kako kažu, čuvaju intimu svojih mušterija. To ne čudi, budući da i dalje živimo u zemlji gde se neguju brojne predrasude i društvo je sklono osudama svemu što je nešto drugačije od "ustaljenog" i "normalnog".

Uspeli smo da saznamo da ovakav poduhvat može da košta i preko deset hiljada dinara, zavisno od mesta gde radite, a morate redovno ići i na kontrole i pravilno negovati probušeno mesto.

DA LI JE OVO DISKRIMINACIJA? Ako imate PIRSING i TETOVAŽE, niko u Srbiji vam neće dati ozbiljan POSAO?!

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Kao što postoje varijacije pirsinga u smislu dela tela, načina "bušenja" i slično, postoji i više različitih vrsta pirsinga penisa, tako da ako ste mislili da mož biti samo jedan - grešite. Najpopularniji pirsing je "princ Albert", koji počinje na donjem delu glavića penisa, blizu vrška, i pruža se prema gore duž mokraćnog kanala i do otvora mokraćovoda.

Ovaj čovek je od MIGRENE patio 50 GODINA! A onda je na svom UHU uradio nešto što mu je rešilo problem ZAUVEK!

Uriniranje je u tom slučaju malo otežano, jer su umesto jedne, u tom slučaju dve rupe, ali većina muškaraca tvrdi da uz malo vežbe to nije problem.

Kod drugog najčešćeg načina pirsinga se probuši frenulum, mlohava kožica na donjoj strani penisa, tik ispod glavića. Može se staviti i više pirsinga uzduž donje strane korena penisa, što izgleda poput merdevina. Kada je u pitanju ova vrsta pirsinga, neke aktivnosti, pre svega one koje uključju sedenje, tokom zaceljivanja će biti prilično neprijatne.

OD OVOGA ĆE VAM SIGURNO BITI MUKA: Ovi ljudi su preterali u bušenju svog tela!

Doduše, i ubuduće će neke radnje biti manje ili više neprijatne, poput vožnje bicikla.

Ilustracija: Profimedia Ilustracija: Profimedia

Bušenje prednje kožice penisa, što je naravno, moguće samo kod neobrezanih penisa. Vreme zaceljivanja je vrlo kratko, a mogućnost komplikacija mala.

Moguć je i pirsing kože u predelu između anusa i testisa, koji po tvrdanjama nekih stimuliše prostatu, ali u ovom slučaju je veći rizik od zaraza i poteškoća pri sedenju.

BIZARNO UKRAŠAVANJE: Tetoviraju očnu jabučicu, buše leđa kao da imaju korset, a jezik... (FOTO) (VIDEO)

Nešto komplikovaniji vid pirsinga predstavlja bušenje horizontalne rupe kroz ceo glavić, pri čemu se odstrani veliki deo tkiva, zbog čega može doći do povrede važnih nerava i krvnih sudova.

Neretko se muškarci odlučuju i da pod kožu korena penisa stave obruče, odnosno diskove. Ovo je možda najbolniji podvig, a efekat može biti vrlo ekstravagantan.

Pretpostavlja se da pored ekstravagancije i želje za posebnošću, mnogi to rade i zarad jačeg i intenzivnijeg seksualnog užitka. Nažalost, za ovu verziju nismo dobili zvaničnu potvrdu, jer niko sa pirsingom na polnom organu nije želeo da priča.

Kakav je vaš stav o ovoj temi? Obavezno nam pišite u komentarima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA