JOŠ JEDNA NESREĆA NA SVETOG NIKOLU: Tragedija na auto-putu. Jedna osoba poginula, troje dece teško povređeno

U sudaru dva automobila kod Malog Požarevca, večeras je jedan muškarac izgubio život, a pet osoba, među kojima i troje dece su teško povređene

  • 7

Šezdesetogodišnji muškarac je poginuo a pet osobe, među kojima je troje dece su teško povređene u saobraćajnoj nesreći, koja se večeras dogodila na auto-putu Beograd-Niš, kod Malog Požarevca.

JEZIVO: Pešak pretrčavao put kad je na njega naleteo "mercedes". Ostao je na mestu MRTAV (FOTO)

Kako Telegraf saznaje, do ove tragedije je došlo kada su se sudarila dva automobila - "mazda",  kojom je upravljao Goran L. i "golf", za čijim volanom je bio Dragan R.

(VIDEO) TESTIRALI SMO ALKOMETAR S NAČELNIKOM SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Evo koliko STVARNO možete da popijete VINA, PIVA, RAKIJE ili ENERGETSKOG PIĆA!

Muškarac koji je stradao, Dragan. V. (60) bio je na mestu suvozača u "mazdi". U ovom automobilu su bile i osobe koje su zadobile teške povrede.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    19. decembar 2015 | 23:51

    Šta je ovo danas ljudi?Daj Bože da prežive.

  • djole

    20. decembar 2015 | 01:13

    Opet sudar Mazde i Golfa? Pa isto se desilo pre par dana u Vojvode Stepe... I opet smrtni slucaj....ljudi, pazite kako vozite i pobogu, ne konzumirajte alkohol pre voznje!

  • mmm

    20. decembar 2015 | 01:28

    nije na autoputu, vec u Malom Pozarevcu, bila sam na licu mesta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA