POKUŠAO DA IZNUDI 50.000 EVRA: Ultimat-fajter Dušan Panajotović osuđen na tri i po godine zatvora

Prvostepenom odlukom on je bio osuđen samo na šest meseci zatvora zbog nošenja oružja, a za otmicu i pokušaj iznude oslobođen zbog nedostatka dokaza, ali je Apelacioni sud tu kaznu preinačio

  • 9

Ultimat fajter Dušan Panajotović osuđen je na tri i po godine zatvora zbog pokušaja iznude i nedozvoljenog nošenja pištolja i držanja 75 metaka.

Panajotoviću pritvor 30 dana u CZ!

Prvostepenom odlukom on je bio osuđen samo na šest meseci zatvora zbog nošenja oružja, a za otmicu i pokušaj iznude oslobođen zbog nedostatka dokaza, ali je Apelacioni sud tu kaznu preinačio i proglasio ga krivim i za drugo krivično delo, kako drugostepenom, tako i trećestepenom odlukom.

Okrivljeni Dejan Vučinić, osuđen je na četiri godine i dva meseca, dok je okrivljeni Dragan Mirković osuđen na tri godine zatvora.

- Panajotović, Vučinić i Mirković proglašeni su krivim zbog toga što su 21. maja 2010. u Panajotovićevom kafeu u Beogradu silom i pretnjom ubistvom i teškim telesnim povredama od V. P. pokušali da iznude 50.000 evra - navodi se u odluci Apelacionog suda, koji je Milorada Raduškog i Vinka Daradana oslobodio optužbi da su izvršili krivično delo otmice.

Iznuda je, kako se navodi, ostala u pokušaju s obzirom na to da V. P. nije isplatio nikakav novac.

- Apelacioni sud je imao u vidu da je oštećeni bio zadržan u kancelariji ali je ubrzo puten bez isplate novca, što ukazuje da se ne radi o otmici jer je pušten bez isplate novca - ocenio je ovaj sud u drugostepenoj, pravosnažnoj odluci, na koju su se okrivljeni žalili, ali je ona potvrđena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    27. februar 2016 | 12:02

    Bar je duplo trebalo

  • Al Capone

    27. februar 2016 | 11:58

    E jos da postane pravosnazno!!!Pa ce imati vremena da se spremi za sledeci mec hehe

  • milomir.dv

    27. februar 2016 | 13:19

    Što mu Stanija nije dala novac,da se ne bavi kriminalom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA