Dileri skanka koristili decu da zavaraju trag policiji!

Iza brave završili dileri iz Beograda Marko M. i Miloš R., kao i bračni par iz Kosovske Mitrovice Vladan Đ. i Jelica Đ., koji su za šverc droge koristili decu kao paravan da ih policija ne bi zaustavljala

  • 0

Četvoročlana grupa narkodilera iz Kosovske Mitrovice i Beograda uhapšena je, a policija je od njih zaplenila i oko deset kilograma opojne droge skank!

Akciju su izveli inspektori beogradske policije, u saradnji sa kolegama iz Uprave kriminalističke policije i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala.

Iza brave su Marko M. (26) i Miloš R. (26) iz Beograda, i bračni par Vladan Ð. (36) i Jelica Ð. (33) iz Kosovske Mitrovice. Policija ih sumnjiči za nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu skankom.

Osim toga, Jelica i Vladan se sumnjiče i za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta! Oni su, navodi se u policijskom saopštenju, na put do Beograda vodili svoju maloletnu decu, u pokušaju da na taj način izbegnu policijske kontrole i pretres automobila!

Supružnici su već nekoliko meseci švercovali skank sa Kosova i Metohije. U Beogradu su drogu preprodavali osumnjičenom Marku M. i Milošu R.

Policija je pratila grupu već mesecima. Prema navodima policije, oni su uvek dogovarali prodaju, odnosno, kupovinu između 10 i 15 kilograma skanka. Marko M. je od bračnog para preuzimao opojnu drogu i skladištio je u stanu u Beogradu koji je iznajmljivao Miloš R.

Marko M. i Miloš R. su kasnije preprodavali skank na teritoriji Beograda.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni sudiji Višeg suda u Beogradu.

(D.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA