HILARI KLINTON SE NAKON UPALE PLUĆA VRAĆA KAMPANJI: "Osecam se dobro i sve mi je bolje"

Kandidatkinja Demokratske stranke za predsednika SAD Hilari Klinton izjavila je nešto ranije da se oseća dobro i da nestrpljivo čeka da se vrati u predizbornu kampanju

  • 7

Demokratska predsednička kandidatkinja u SAD Hilari Klinton trebalo bi da se u petak vrati predizbornoj kampanji, nakon što je nekoliko dana pauzirala da bi se oporavila od upale pluća, javila je danas američka tv mreža MSNBC.

POVRATAK KLINTONOVE: Osećam se dobro i sve mi je bolje, uskoro nastavljam kampanju (VIDEO)

Televizijska mreža je, pozivajući se na, kako navodi, saopštenje iz njenog izbornog štaba, prenela da je planirano da se Klinton pojavi na događaju u Vašingtonu posvećenom pravima Afroamerikanki, iako je navedeno da bi taj plan mogao da se promeni ako se ne bude osećala dobro, prenosi Rojters.

Kandidatkinja Demokratske stranke za predsednika SAD Hilari Klinton izjavila je nešto ranije da se oseća dobro i da nestrpljivo čeka da se vrati u predizbornu kampanju, odnosno u borbu protiv njenog republikanskog rivala Donalda Trampa.

HILARI KLINTON IMA UPALU PLUĆA: Da li će to uticati na IZBORNU KAMPANJU? (VIDEO)

"Osećam se dobro i sve mi je bolje", navela je Klinton na Tviteru, dan nakon što joj je pozlilo tokom komemoracije povodom 15-godišnjice terorističkih napada u Njujorku, posle čega je otkriveno da ima upalu pluća.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *USA*

    13. septembar 2016 | 18:57

    SRBI SE NE OSEĆAJU DOBRO KAD TE ČUJU I VIDE

  • Чарапанка

    13. septembar 2016 | 20:14

    Е моја баба Сидо, готова си ти!

  • ATIMUS

    13. septembar 2016 | 19:39

    Samo da joj se neupale jajnici nece moci vise da radja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA