20 GODINA BLICA - NA TELEGRAFU: Trostruki urednički intervju! Vesa, Stjepa i Peđa "na blic" (VIDEO) (360 VIDEO)

Veselin Simonović, urednički direktor "Blica", Marko Stjepanović, glavni i odgovorni urednik portala "Blic.rs" i Predrag Mihailović, glavni i odgovorni urednik štampanog izdanja "Blica" otkrivaju anegdote o nadimcima, o tome šta su želeli da postanu kao klinci, ali i čime bi se bavili da nisu novinari, kako su počeli, na šta su ponosni, čega se stide

  • 1

Pre tačno 20 godina, 16. septembra 1996. godine, svetlost dana ugledao je prvi broj dnevnih novina koje će tokom dve decenije obeležiti jedan od najtežih i najkompleksnijih perioda u istoriji Srbije, ali i srpske medijske scene. Uz iskrene želje da i narednih 200 godina "Blic" bude sinonim za dobro, objektivno i moderno novinarstvo, redakcija Telegrafa kolegama čestita rođendan na nešto drugačiji način - TROSTRUKIM INTERVJUOM sa udarnim uredničkim trilingom "Blica" - Veselinom Simonovićem, Markom Stjepanovićem i Predragom Mihailovićem.

U ekskluzivnom gostovanju na "Telegrafu", najbrže rastućem medijskom portalu u Srbiji, čelni ljudi "Blica" otkrivaju kako su počeli, protiv čega su se borili, na šta su najponosniji, ali bez dlake na jeziku priznaju i koje se vesti i naslovne strane objavljene tokom svojih karijera najviše stide.

Veselin Simonović, urednički direktor "Blica" i čovek koji predstavlja najvažniji deo temelja kompanije, Marko Stjepanović, glavni i odgovorni urednik portala "Blic.rs" i Predrag Mihailović, glavni i odgovorni urednik štampanog izdanja "Blica" u razgovoru sa glavnim i odgovornim urednikom "Telegrafa" Aleksandrom Jovanovićem otkrivaju anegdote o nadimcima, o tome šta su želeli da postanu kao klinci, ali i čime bi se bavili da nisu novinari.

Obavezno deo ovog video intervjua pogledajte i u 360VIDEO formatu:

Svim kolegama iz Blica čestitamo 20. rođendan!

(Telegraf/A. S. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA