Nemci poslali poster povodom izbora u SAD, evo šta su poručili "dragim Amerikancima" (FOTO)

I Nemci imaju svog favorita na predsedničkim izborima u Americi

  • 5

Donald Tramp se tokom predizborne kampanje često nalazio na meti kritičara zbog svojih oštrih stavova i beskompromisnog govora.

KLADIONICE KAŽU HILARI, MAJMUN PREDVIDEO - TRAMP: Evo kakve su šanse za pobedu oba kandidata (VIDEO)

RAT U HOLIVUDU: De Niro nije hteo da se slika sa Švarcenegerom, posvađali su se zbog stvari oko koje je ceo svet u sukobu! (VIDEO)

Kao takav, ne samo u Americi, već i širom planete, stekao je i prijatelje i neprijatelje, s tim da oni koji ga ne vole su njegov rečnik iskoristili protiv njega. Tako, jedan korisnik Reddita, verujemo da je reč o osobi iz Nemačke, postavio je "oglas" u kojem ironično poziva Amerikance da glasaju za Trampa.

- Dragi Amerikanci, samo napred, glasajte za onog koji glasno izražava mržnju protiv manjina, preti da će zatvoriti političke rivale, koga ne zanima ni "D" od demokratije, a na sve to tvrdi i da sam može da reši sve probleme. Šta bi moglo da krene po zlu sa njim? Srećno. Narod Nemačke - piše u tekstu anonimnog nemačkog državljanina.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Dear Americans. A message from Germany about your upcoming elections. <a href="https://twitter.com/hashtag/USElections2016?src=hash">#USElections2016</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/TrumpPence16?src=hash">#TrumpPence16</a> <a href="https://t.co/qbezrIrESA">pic.twitter.com/qbezrIrESA</a></p>&mdash; Andreas_sensei (@Bunny_Godfather) <a href="https://twitter.com/Bunny_Godfather/status/795195203799744512">November 6, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    7. novembar 2016 | 18:38

    Isti narod. Oko 57% Amerikanaca ima Nemacke korene. Fasisti i jedni i drugi.

  • kiza

    7. novembar 2016 | 18:30

    Demokratija je za Amere misaona imenica. Kada bi se kod njih mogla pojaviti treca politicka opcija oni bi se pogubili jer znaju da broje samo do dva. dva, dvadeset, dvesta, dvehiljade naravno miliona US dolara.Dajte maknite se vise sa grbace ovog sveta

  • DE

    7. novembar 2016 | 18:07

    Bas su i ti Nemci cvecke, i narod koji generalno postuje demokratiju i ljudska prava, kao u Jugoslaviji i na Kosovu sto su postovali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA