• 6

Carinici su rutinski otvorili jednu od hiljadu torbi: Čim su pogledali unutra, mislili su da je u pitanju nečija neslana šala!

Ovde se radi o kvalitetu, iako dolazi iz Kine

  • 6

Carinici su na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu otkrili garderobu za koju se sumnja da je kopija marke "Desigual", saopštila je Uprava carina.

Carinici pretresli albanski džip kod Preševa, a unutra zatekli scenu kao iz gangsterskog filma (FOTO)

Kako se navodi, pronađena je ženska garderoba - kaputi, mantili, haljine, farmerke i šalovi, kao i novčanici i oko 500 ženskih torbi sa oznakom te robne marke, a stigla je iz Kine za uvoznika iz Beograda.

Sumnje carinskih službenika da je reč o falsifikatu, sada treba da potvrde i zvanični nosioci prava za navedenu robnu marku. Ukoliko se niko od njih ne oglasi u propisanom roku od 10 radnih dana, smatra se da su saglasni sa mogućnošću uništenja robe.

"Iako se radi o kvalitetnim kopijama, carinski službenici su obučeni da na osnovu pregleda proizvoda utvrde da li postoji sumnja da se radi o falsifikatu, pa ako je tako, prekida se postupak carinjenja i daje se rok za izjašnjavanje stranke koja je podnela deklaraciju, kao i nosioca prava intelektualne svojine za datu robnu marku", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Beta)

Komentari

  • yu

    Isuse koja tuga, ovde prolazi fake desigual koji je daleko od nekog luksuznog brenda

  • Zlo i naopako

    Ma oni sve rutinski rade!Sta vi mislite da su ljudi pavijani,pa da vam poveruju!

  • EL...

    Vrlo je teshko ustanoviti kome ta roba pripada - , narochito u koliko se radi o poznatoj lichnosti ili familiji ... ??? HM ... ?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima