Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Čedomir Antić dao izjavu - ovo je prava istina o napadu na Filozofskom fakultetu. Prema njegovim rečima, Filozofski fakultet već deset godina teroriše grupa anarhista, koji se bune, jer im nije uspela blokada ove godine.

– Imali su običaj da bez razloga blokiraju po jedan semestar fakulteta. Pre dve godine ja sam se suprotstavio njihovoj blokadi i tada su me oni, da kažem, loše upisali – rekao je Antić za RTS. Sve možete videti OVDE.

Otac Tijane Jurić okačio je jezivu sumnju na Instagramu da se pronađe Barbara (15). Jurić je naveo da neko zna mnogo više od zvanične verzije, šta se desilo te kobne večeri 25. novembra kada je devojčica krenula na rođendan i nestala zauvek. Nije konzumirala alkohol, cigarete niti drogu, a roditelji tvrde da postoji mnogo nelogičnosti u vezi s ovim slučajem. Celu vest pročitajte OVDE.

Prevrnuo se srpski autobus sa 50 putnika u Austriji. Autobus se kretao iz pravca Mađarske ka Beču, to jest prevrnuo se, iz još nepoznatih razloga, na deonici između mesta Nojzidel am Ze i Parndorfa. U autobusu je bilo 50 putnika, a, prema saopštenju sluzbe za održavanje saobraćajne infrastrukture u Austriji “Asfinag”, nije bilo povređenih. Celu vest pročitajte OVDE.

Zvezda demolirala MZT, Rakićević debitovao i pokazao zbog čega je doveden. Tako je bilo mnogo puta do sada, u Podgorici u prethodnom kolu, a ove subote i u Skoplju, gde je crveno-beli tim na superioran način, i jače od toga, došao do 14 pobede iz isto toliko utakmica od starta sezone, protiv MZT-a, rezultatom 93:73 (21:16, 22:19, 30:15, 20:23). Sve pročitajte OVDE.

 

Evo šta treba uraditi da sreća dođe u vaš dom! Sveta Varvara, poznata kao i Sveta Barbara, živela je u trećem veku u vreme rimskog cara Maksimijana i danas je svetiteljka koju poštuju obe crkve – i katolička i pravoslavna.  Priča kaže da je otac Svete Varvare otac Dioskor bio mnogobožac i veoma strogo ju je vaspitao. On je želeo da je uda za nekog bogatog i viđenog čoveka, a ona je imala brojne prosce jer je bila veoma lepa. Međutim, nije želela da se udaje, jer se zavetovala da će ostati devica i povetiti svoj život Bogu. Sve o tome možete videti OVDE. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA